Καλωσήλθατε στο Babycity! Χαιρόμαστε πολύ που σας έχουμε κοντά μας, μιας και το e-shop μας δεν θα είχε νόημα εάν δεν υπήρχατε για να μοιραστούμε μαζί σας τις υπέροχες ανακαλύψεις μας από κάθε γωνιά της γης.

Όμως, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Είμαστε η Βίλμα και ο Τασος, γονείς με εμπειρία στο αντικείμενο. Βλέπετε, πριν 18 χρόνια φέραμε στον κόσμο την Χριστινα μας και, μιας και το «πείραμα» πέτυχε, είπαμε να ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή και να ζήσουμε άλλα τόσα χαρούμενα χρόνια με παιδικά γέλια, φωνές, κλάματα, συγκινήσεις και περήφανα κατορθώματα. Έτσι, πριν από μερικούς μήνες, ήρθε στην ζωή και ο Νικόλας μας.

Πριν από αυτόν, όμως, είχαμε βάλλει στην ζωή μας άλλο ένα- πνευματικό αυτήν την φορά- παιδί, το Babycity. Τo στήσαμε από το μηδέν, το εξοπλίσαμε με τα καλύτερα ρούχα και αξεσουάρ, το είδαμε να μεγαλώνει, νε φέρνει στην οικογένειά μας φίλους πιστούς που μας εμπιστεύονται  για τις αγορές τους.

Κι εκτός αυτών, το αγαπήσαμε σαν να είναι κομμάτι της ζωής μας και του εαυτού μας. Γι’ αυτό φροντίσαμε ώστε κανείς από όσους το επιλέγουν να μην έχει παράπονο από εμάς. Τους διαθέτουμε μια γκάμα από πανέμορφα προϊόντα εισαγωγής σε άριστη ποιότητα, όλα ασφαλή, ελεγμένα και πιστοποιημένα (CE) από αρμόδιους, ευρωπαϊκούς ελέγχους και κανονισμούς και, φυσικά, σε πολύ καλές τιμές! Ακόμα, τίποτα δεν φεύγει από τα χέρια μας χωρίς τις νόμιμες αποδείξεις, αφού θέλουμε να τιμάμε, να σεβόμαστε και να πληρώνουμε τον τόπο που αναθρέφει εμάς και τα παιδιά μας, την Ελλάδα μας.

Κι αν είστε νέος επισκέπτης θα θέλαμε να γνωρίζετε πως κοντά μας θα βρείτε μοναδικά κομμάτια, από κορδέλες, ρουχαλάκια, καλύμματα πάνας και παπουτσάκια μέχρι βρεφικά γυμναστήρια και μουσικά περιστρεφόμενα. Τέλος, θα έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε και να αγοράσετε ένα μοναδικό προϊόν για το οποίο είμαστε υπερήφανοι μιας και κανένα άλλο e-shop δεν το διαθέτει σε αυτό το μέγεθος, το μαξιλάρι εγκυμοσύνης και μητρότητας 4 σε 1. Αυτό θα σας συντροφεύσει από τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης, για να σας χαλαρώσει και να σας κοιμίσει με άνεση, μέχρι και πολύ μετά την γέννηση του μωρού σας, για να σας βοηθήσει στον θηλασμό αλλά και να προσφέρει ένα αναπαυτικό κάθισμα ασφαλείας για το παιδάκι σας.

Μείνετε κοντά μας και γεμίστε τη καθημερινότητα του παιδιού σας με στυλ, χρώμα και φαντασία. Σας ευχαριστούμε πολύ και καλή περιήγηση!

                           e-mail:    info@babycity.gr

                             τηλ.      6972898868

https://www.facebook.com/babycity.gr