Ελάχιστο ποσό παραγγελίας: 20.00 €.

Στις αποστολές  δεν ισχύει η αντικαταβολή !

1. Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού.

EUROBANK:    0026-0252-17-0101474393

   IBAN:  GR9402602520000170101474393

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:  234/362662-84

   IBAN:  GR1601102340000023436266284

Όνομα Δικαιούχου:  ΒΙΛΜΑ ΛΙΟΥΤΚΙΕΝΕ

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail,παρακαλώ πείτε μας το όνομα καταθέτη καφώς και το ποσό της κατάθεσης.

2. Πληρομή με πιστωτική κάρτα μέσω Paypal

Στην Babycity έχετε την δυνατότητα να κάνετε πληρωμές και μέσω PayPal™.

Για να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να επιλέξετε Paypal ως τρόπο πληρωμής

Επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο πληρωμής, το σύστημα σας μεταφέρει αυτόματα στο απόλυτα ασφαλές SSL περιβάλλον της ιστοσελίδας της PayPal™, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την πληρωμή χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα χωρίς κινδύνους και ρίσκα. Η PayPal™ σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε την συναλλαγή, ακόμα και αν δεν έχετε προσωπικό λογαριασμό εκεί.

 Ας υποθέσουμε πως θέλουμε να κάνουμε μια αγορά στο www.babycity.gr και να αγοράσουμε μια κορδέλα.

Κάνοντας κλικ στο κουμπί μεταφερόμαστε στη σελίδα του PayPal.

Προσοχή! Πριν βάλουμε τα στοιχεία της κάρτας μας, πάντοτε βεβαιωνόμαστε πως η διεύθυνση στην οποία έχουμε οδηγηθεί είναι η διεύθυνση του PayPal.com, με το ασφαλές πρωτόκολλο https://.

Επίσης, στο αριστερό τμήμα της οθόνης δείχνει την επιχείρηση από την οποία σκοπεύουμε να κάνουμε την αγορά με PayPal, καθώς και το συνολικό ποσόν που θα πληρώσουμε.Τώρα κάνουμε κλικ '''Pay with debit or credit card''

Συμπληρώνουμε τον αριθμό της πιστωτικής/χρεωστικής μας κάρτας χωρίς κενά, καθώς επίσης και την ημερομηνία λήξης (μήνας/έτος) και τους τρεις τελευταίους αριθμούς που αναγράφονται στο πίσω μέρος της κάρτας.Στη συνέχεια γράφουμε τα στοιχεία της χρέωσης, ονοματεπώνυμο και την πλήρη ταχυδρομική διεύθυνση,Τέλος, γράφουμε έναν αριθμό τηλεφώνου και μια διεύθυνση email, σε περίπτωση που χρειαστεί το PayPal να επικοινωνήσει μαζί μας.

Τώρα, εφόσον δεν έχουμε και δεν θέλουμε λογαριασμό στο PayPal, κάνουμε κλικ στην επιλογή "No, I don’t want an account now.". κάνουμε κλικ στο ''Continue'', και μετά ''Pay'' για να ολοκληρώσουμε την αγορά με PayPal χωρίς λογαριασμό.